Меню
Укр

Жири для молочної промисловості

Замінники молочних жирів бренду Olkom виробляються з добірних рафінованих дезодорованих олій та жирів. За бажанням клієнта в них можуть додаватися натуральні барвники.

Це інноваційні продукти з високою функціональністю і економічно ефективними рішеннями. Використовуються у виробництві високоякісних молочних сумішей для виготовлення сирів, випічки, збитих кремів, топінгів і молочних напоїв.

Переваги
  • покращують смакові якості готового продукту
  • продовжують фактичні терміни придатності кінцевого продукту
  • мають чудові характеристики продуктивності при виробництві збитих вершків і для глазурування
  • не містять холестерин і ГМО
  • немає сезонних коливань пропозиції

Фізико-хімічні показники

 

Температура плавлення жиру, °С: Масова частка твердих тригліцеридів за температури 20°С, %
Ньюріч MF 1 (LT*) 33-36 – зима (01.10-31.03)

35-39 – літо (01.04-31.09)

15-25 – зима (01.10-31.03)

22-30 – літо (01.04-31.09)

Ньюріч MF 2 (LT*) 33-36 15-25
Ньюріч MF 4 (LT*) 34-37 20-30
Ньюріч MF 16 34-39 15-25

 

Для всіх видів характерні:

 

Масова частка жиру (%) ≥ 99,7

Масова частка вологи та летких речовин (%) ≤ 0,3

Кислотне число (мг. КОН/г) ≤ 0,2

Пероксиде число (½О ммоль/кг) ≤ 2,0

 

* LT – масова частка трансізомерів ненасичених жирних кислот не більше, ніж 2%.