Жири для молочної промисловості

Переваги
Фізико-хімічні показники
Температура плавлення жиру, °С: | Масова частка твердих тригліцеридів за температури 20°С, % | |
Ньюріч MF 1 (LT*) | 33-36 – зима (01.10-31.03)
35-39 – літо (01.04-31.09) |
15-25 – зима (01.10-31.03)
22-30 – літо (01.04-31.09) |
Ньюріч MF 2 (LT*) | 33-36 | 15-25 |
Ньюріч MF 4 (LT*) | 34-37 | 20-30 |
Ньюріч MF 16 | 34-39 | 15-25 |
Для всіх видів характерні:
Масова частка жиру (%) ≥ 99,7
Масова частка вологи та летких речовин (%) ≤ 0,3
Кислотне число (мг. КОН/г) ≤ 0,2
Пероксиде число (½О ммоль/кг) ≤ 2,0
* LT – масова частка трансізомерів ненасичених жирних кислот не більше, ніж 2%.