Американська
Переваги
Склад
Харчова та енергетична цінність на 100 г:
Фасування і зберігання
- виробляється на основі добірної соняшникової олії глибокого очищення
- містить натуральні Омега-6 і Омега-9, які допомагають підтримувати нормальний рівень холестерину
- містять вітамін Е, відомий своїми антиоксидантними властивостями
- збагачена екстрактом стевії – натуральним цукрозамінником, який має низьку калорійність і очищає організм від токсинів і шлаків
- без ГМО
- є природним «антибіотиком» і має широкий спектр переваг для здоров’я: прискорює обмін речовин, підвищує імунну систему, стимулює активність мозкової діяльності
- відмінно доповнить м’ясні і рибні страви, гарячі і холодні закуски, можна додавати в соуси і приправи, використовувати для приготування маринадів
- вода питна
- порошок гірчичний (білої та жовтої гірчиці)
- цукор; олія соняшникова рафінована дезодорована
- регулятор кислотності кислота оцтова
- сіль кухонна харчова
- суміш комплексна стабілізаційна (стабілізатори: гуарова камідь, ксантанова камідь)
- регулятор кислотності кислота молочна
- ароматизатор «Гірчиця»
- прянощі: коріандр мелений, перець чорний горошок, лавровий лист
- консервант сорбат калію
- барвники: куркумін, бета-каротин
- підсолоджувач екстракт стевії сухий (0,0023%)
Поживна (харчова) цінність:
- Жири – 6,0 г (з них насичені – 0,52-0,83 г)
- Вуглеводи – 19,1 г (з них цукру – 15,9 г)
- Білки – 6,6 г
- Сіль – 2,1 г
Енергетична цінність (калорійність) – 632 кДж (151 ккал).
-
Дой-пак з гвинтовим ковпачком – 120 г
термін придатності від 0 °С до +20 °С вкл. – 120 діб
-
Банка скляна – 200 г
термін придатності:
від 0 °С до + 4 °С вкл. – 170 діб
від +4 °С до +10 °С вкл. – 120 діб
від +10 °С до +20 °С вкл. – 55 діб
Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях за температури від 0 °С до +20 °С і відносної вологості повітря не більше ніж 75 %.
Продукцію, фасовану в скляну тару, не можна зберігати при світлі.
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію