Меню
Укр

Страва місяця – супи на курячому бульйоні

01.03.2021

Чи є щось більш заспокійливе і зігріваюче в прохолодну погоду, ніж тарілка гарячого ароматного супу?

Для того, щоб приготувати смачний суп вдома, багато хто вибирає куряче м’ясо. Саме воно має масу переваг і достоїнств перед іншими видами м’яса.

По-перше, куряче біле м’ясо – це відмінний дієтичний продукт.

По-друге, в курячому м’ясі багато білка, необхідного для повноцінного харчування людини. Також воно насичено вітамінами А, В, В2, С, Е 1, РР, фосфором і мінералами (натрій, залізо, кальцій, магній).

Збалансований вміст білків, жирів і вуглеводів роблять курку незамінною при приготуванні дієтичних супів, які підходять не тільки для схуднення, але і для підтримки гарного самопочуття.

Пропонуємо вам різноманітні варіанти курячого супу з рисом, сочевицею, картоплею, яєчної локшиною, вершками і іншими корисними інгредієнтами. А прості і зрозумілі поКрокові рецепти з фото допоможуть вам з легкістю зрозуміти всі нюанси приготування.

Вершковий суп пюре з курки і броколі

Інгредієнти

  • 2 шт. курячого філе (промити і нарізати шматочками)
  • 2 цибулини (почистити і нарізати великими кубиками)
  • 4 зубчики часнику (почистити і розчавити ножом)
  • ½ ч. л. подрібнених пластівців червоного перцю, плюс ще для посипання
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • 2 головки броколі
  • 2 картоплі середнього розміру (почистити і порізати великими кубиками)
  • 250 гр. сиру чеддер
  • 4 скибочки білого хліба
  • 100 гр. бутербродного маргарину Breakfast Style «Classic»
  • соняшникова олія в спреї Provence herbs (Прованські трави)
  • 250 мл. вершків з жирністю 20%

Приготування

Крок 1

Розтопіть бутербродний маргарин Breakfast Style «Classic» у великій каструлі на середньому або маленькому вогні. Додайте цибулю, часник і ½ ч. л. пластівців червоного перцю, посоліть і поперчить. Перемішайте, потім накрийте каструлю і готуйте, час від часу помішуючи, 8-10 хвилин.

Крок 2

Тим часом почистіть броколі, відокремте товсті стебла від суцвіть. Стебла наріжте великими шматочками.

Крок 3

Додайте в каструлю куряче філе, стебла броколі, картоплю і все перемішайте. Влийте 5 склянок води, додайте 1 ст. л. солі і доведіть до кипіння на сильному вогні. Зменшіть вогонь до середньо-слабкого і продовжуйте варити 20-25 хвилин.

Крок 4

Тим часом наріжте суцвіття броколі, що залишилось, на дрібні шматочки. Натріть на крупній тертці сир чеддер. У вас повинно вийти приблизно дві з половиною склянки.

Крок 5

Додайте половину суцвіть броколі в каструлю, накрийте кришкою і варіть ще 3-5 хвилин. Відставте каструлю з вогню і за допомогою погружного блендера збийте все до стану пюре.

Крок 6

Поверніть каструлю на вогонь і додайте суцвіття, які залишилися. Накрийте каструлю кришкою і варіть до яскраво-зеленого кольору ще 3-5 хвилин. Додайте 150 г сиру чеддер і влийте вершки. Перемішайте все до однорідної маси, доведіть до кипіння (але не кип’ятіть), накрийте кришкою і приберіть з плити.

Крок 7

Для приготування грінок викладіть хліб на деко, посоліть, поперчіть і збризніть маслом Provence Herb. Підсушіть його в розігрітій до 180 °С духовці 10 хв. Потім посипте грінки сиром чеддер, який залишився і декількома пластівцями червоного перцю, і відправте знову в духовку на 5 хв., поки сир не підрум’яниться.

Крок 8

Наріжте тости з сиром на великі шматочки. Розлийте суп по тарілках і зверху викладіть грінки з чеддер.

 

Рисовий суп із зеленим чилі і імбиром

Інгредієнти

  • 1 ст. л. майонезу Provensal Style 67%
  • 2 ч. л. цукру
  • 1 невеликий шматочок імбиру (приблизно 2-3 см), очищений, нарізаний дуже тонкою соломкою
  • 400 гр. курячих стегон (без кісток і шкіри)
  • 6 склянок курячого бульйону
  • 3 шт. дрібного лука шалот, розрізаного навпіл
  • 4 зубчики часнику
  • ¾ склянки рису «Жасмин» (добре промити)
  • 2 ст. л. свіжого соку лайма
  • 1 ст. л. рибного соусу
  • 3 шт. зеленого перцю чилі (тонко нарізати)
  • 3 ст. ложки обсмаженого і арахісу
  • невеликий пучок зеленої цибулі (тонко нарізати)
  • сіль

Приготування

Крок 1

Змішайте цукор і ½ склянки гарячої води в невеликій мисці, помішуючи, щоб цукор розчинився. Додайте імбир і дайте охолонути; злийте і відставте в сторону.

Крок 2

Додайте в бульйон курку, цибулю-шалот і часник і доведіть до кипіння у великій каструлі. Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні, поки курка не приготується (20-25 хвилин). Перекладіть курку і часник на обробну дошку і дайте охолонути. Подрібніть часник до стану паштету ребром кухарського ножа і поверніть в каструлю, курку наріжте і відкладіть в сторону.

Крок 3

Знову доведіть бульйон до кипіння і додайте рис. Зменшіть вогонь і варіть 30 – 40 хвилин, періодично помішуючи, поки рис не стане м’яким (суп повинен трохи загуснути). Додайте сік лайма, рибний соус і курку; спробуйте і при необхідності додайте більше рибного соусу чи солі.

Крок 4

Розлийте суп по тарілках. Для густоти і насиченого смаку додайте ложку майонезу Provensal Style, імбир, перець чилі, зелену цибулю і арахіс.

Курячий суп з карамелізованими імбиром

Інгредієнти

  • майонез Fitness Style 50%
  • ½ пучка кінзи (розібрати на окремі гілочки)
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 невеликий корінь імбиру (очистити і нарізати тонкими кружечками)
  • 3 зубчики часнику (тонко нарізати)
  • 4 зелених цибулі (блідо-зелену і білу частини залишити цілими, темно-зелені частини тонко нарізати уздовж)
  • 700 гр. курячих стегон без кісток і шкіри
  • 1 перець чилі, розрізаний навпіл, з насінням
  • сіль
  • 2 ст. л. соєвого соусу з низьким вмістом солі
  • мелений чорний перець

Приготуваня

Крок 1

Половину кінзи зібрати в пучок і зв’язати кухонним шпагатом. Другу частину кінзи, що залишилася (стебла і листя) крупно нарізати і відкласти для сервірування.

Крок 2

Нагрійте 3 ст. л. води і цукор в великому сотейнику на середньому вогні. Часто помішуйте, поки цукор не розчиниться (близько 2 хв). Продовжуйте варити сироп, періодично помішуючи, поки він не стане золотисто-бурштиновим (4 – 6 хв.).

Додайте імбир і готуйте, періодично помішуючи, приблизно 5 хвилин, поки імбир не стане трохи м’яким. Додайте часник, блідо-зелену і білу частини зеленої цибулі і готуйте, часто помішуючи (приблизно 2 хв.), поки часник не стане ароматним. Додайте пучок кінзи, курку, чилі і велику дрібку солі. Залийте 8 склянками холодної води і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і готуйте, періодично помішуючи.

Через 10 хв. вийміть чилі і зелену цибулю (вони більше не знадобляться) і продовжуйте варити суп на слабкому вогні ще 10 хв.

Крок 3

Перекладіть курку в тарілку і дайте трохи охолонути. Подрібніть курку і знову додайте в суп. Додайте соєвий соус і перемішайте, при необхідності досоліть і зніміть каструлю з вогню.

Крок 4

Подавайте суп з майонезом Fitness Style, темно-зеленими частинами цибулі, нарізаною кінзою і декількома кільцями перцю.

 

Курячий суп з рисом і часниковим маслом чилі

Інгредієнти

  • 1/2 чашки соняшникової олії Oil Style
  • 1 маленька цибулина (почистити і дрібно нарізати)
  • 6 зубчиків часнику (почистити і нарізати)
  • ⅔ склянки білого рису, бажано круглого
  • 2 ч. л. подрібнених пластівців червоного перцю
  • 500 гр. курячих стегон без шкіри і кісток
  • 1 великий качан тосканської капусти (капуста Кейл)
  • 1 лимон
  • 3 гілочки кропу
  • мелений чорний перець
  • сіль

Приготування

Крок 1

Промийте рис на ситі з дрібними осередками, поки вода не стане прозорою.

Крок 2

Прийшов час приготувати масло з часнику і чилі!

Нагрійте олію Oil Style у великій каструлі на середньому вогні. Додайте часник і готуйте, часто помішуючи, до золотистого кольору, 3-5 хвилин. Часник буде продовжувати готуватися і трохи стемніє після того, як ви приберете каструлю з вогню. Перелийте часникове масло в невелику жароміцну миску, залишивши 1 ст. л. олії в каструлі. Розмішайте подрібнені пластівці червоного перцю в часниковій олії в мисці і відставте в сторону.

Крок 3

Додайте цибулю до 1 ст. л. часникової олії, яка залишилась в каструлі, і готуйте на середньому вогні, періодично помішуючи, поки цибуля не стане напівпрозорою, приблизно 5 хв.

Крок 4

Влийте 8 склянок води і перемішайте. Додайте рис, м’ясо курячих стегон і 1 чайну ложку солі. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть на повільному вогні без кришки приблизно 20 хв., поки курка не приготується.

Крок 5

Перекладіть курку на тарілку і дайте їй охолонути. Подрібніть м’ясо двома виделками. Продовжуйте варити суп, поки готуєте інші інгредієнти (це посилить смак бульйону).

Крок 6

Відокремте листя капусти з товстих центральних ребер і ретельно промийте їх у холодній воді, струсіть зайву воду, потім наріжте листя тонкими смужками.

Крок 7

Додайте в каструлю капусту і подрібнену курку. Продовжуйте варити, час від часу помішуючи, приблизно 4 хв., поки капуста не стане яскраво-зеленою і курка не прогріється.

Крок 8

Посоліть суп, ретельно перемішайте і зніміть каструлю з вогню.

Крок 9

Розлийте суп по тарілках. Збризніть приготованим часниковою олією з чилі. Прикрасьте гілочками кропу і посипте декількома горошинками чорного перцю.

 

Класичний курячий суп з рисом

Інгредієнти

  • майонезний соус «Смачно як завжди» 30 %
  • 2 курячих стегна
  • ⅓ склянки рису Жасмин (промити)
  • 4 зубчики часнику (тонко нарізати)
  • 4 см. імбиру (почистити і тонко нарізати)
  • 2 невеликих солодкий картоплі Батат (почистити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см)
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • ½ пучка кінзи (крупно нарізати)
  • мелений чорний перець
  • сіль

Приготування

Крок 1

У велику каструлю влийте 5 склянок гарячої води, додайте курку, рис, часник, імбир і доведіть до кипіння. Додайте велику дрібку солі. Зменшіть вогонь і варіть, не накриваючи кришкою, час від часу помішуючи 10-12 хв.

Крок 2

Додайте батат в каструлю з супом і продовжуйте готувати на слабкому вогні, не накриваючи кришкою і періодично помішуючи, поки суп не загусне, а картопля і рис не стануть м’якими (близько 15 хв). Перекладіть курку в миску і відокремте м’ясо від кістки, подрібніть м’ясо 2 виделками і поверніть його в каструлю. Додайте лимонний сік і соєвий соус, при необхідності досоліть.

Крок 3

Подавайте суп з майонезним соусом «Смачно як завжди» 30 %. Зверху посипте кінзою і великою кількістю чорного перцю.

 

Японський суп з морквою і грибами

Інгредієнти

  • 2 ст. л. соняшникової олії Pro Style
  • 1 пучок шпинату
  • 3 шт. водоростей Комбу розміром 7х10 см
  • 6 склянки курячого бульйону з низьким вмістом солі
  • 1 склянка пластівців Боніто (стружка тунця)
  • 2 ст. л. Міріна (рисове вино)
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • сіль
  • 2 шт. курячого філе (розрізати уздовж навпіл)
  • 1 середня морква, очищена і нарізана соломкою
  • 100 г. грибів шиітаке, тонко нарізаних
  • підсмажене насіння кунжуту (для подачі)

Приготування

Крок 1

Нагрійте ¼ склянки води у великій сковороді на середньому вогні. Як тільки ви побачите пар, додайте шпинат в воду і готуйте, часто помішуючи, поки шпинат не почне темніти, близько 2 хвилин. Перекладіть на друшляк і дайте охолонути і стекти. Потім відіжміть зайву воду і крупно наріжте.

Крок 2

Доведіть бульйон і Комбу до кипіння у великій каструлі на повільному вогні. Зніміть з вогню і дайте настоятися 10 хвилин. Потім знову поставте на вогонь, повторно доведіть до кипіння і додайте пластівці тунця. Зніміть з вогню і дайте постояти 2 хв. Процідите бульйон через дрібне сито в іншу каструлю.

Крок 3

Налийте у велику сковороду олію Pro Style і обсмажте на ньому куряче філе з 2-х сторін до золотистої скоринки (близько 3-х хвилин з кожного боку). Викладіть філе на паперовий рушник, дайте стекти олії і наріжте невеликими пластинками.

Крок 4

Додайте в бульйон рисове вино Мирин і соєвий соус, посоліть. Доведіть до кипіння на середньому вогні, потім додайте курку, моркву, гриби і варіть до готовності 10 хвилин.

Крок 5

Розкладіть шпинат по тарілках, налийте суп і посипте кунжутом.

 

Сочевичний суп з цибулею

Інгредієнти

  • 4 курячих стегна
  • сіль
  • ¼ склянки соняшникової олії Oil Style
  • 1 велика цибуля (нарізати тонкими півкільцями)
  • 6 зубчиків часнику (тонко нарізати)
  • 1 склянка червоної сочевиці (промити)
  • 1ч. л. куркуми
  • мелений чорний перець
  • ½ пучка петрушки (дрібно нарізати)
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • майонез «Смачно як завжди» 67 % (для подачі)

Приготування

Крок 1

Натріть сіллю курячі стегна сіллю і відкладіть.

Крок 2

Нагрійте олію Oil Style в каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю, посоліть і готуйте її, періодично помішуючи, до золотистого кольору (10-12 хв.). Додайте часник і готуйте, часто помішуючи, приблизно 5 хвилин, поки часник не стане золотистим, а цибуля – темно-коричневою. Зніміть каструлю з вогню і шумівкою перекладіть цибулю і часник на тарілку; відкладіть для сервірування.

Крок 3

Поверніть каструлю на конфорку із середнім вогнем, додайте сочевицю і посипте куркумою. Готуйте, помішуючи, приблизно 1 хвилину, до появи аромату. Додайте залишену курку і 6 склянок води; добре посоліть і поперчіть.

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середньо-слабкого, готуйте, періодично помішуючи 20-25 хвилин, поки сочевиця не стане м’якою.

Крок 4

Перекладіть курку на обробну дошку і дайте трохи охолонути. Відокремте м’ясо від кісток і шкіри і подрібніть його двома виделками або руками. Поверніть подрібнене куряче м’ясо в каструлю і додайте петрушку. Зніміть з вогню і додайте лимонний сік.

Крок 5

Розлийте суп по тарілках, додайте 1 ст. л. майонезу «Смачно як завжди» 67 % і викладіть зверху приготовану цибулю.

 

Курячий суп з смаженої капустою

Інгредієнти

  • соняшникова олія в спреї Fragrant curry (Запашний Каррі)
  • 4 курячих стегна
  • 200 гр. грибів шиітаке (ніжки залишити цілими, капелюшки розрізати навпіл)
  • 6 зубчиків часнику (подрібнити)
  • 2 ст. л. соняшникової олії Pro Style
  • 1 середній качан капусти, близько 450 гр. (нарізати смужками завтовшки 1 см.)
  • сіль
  • мелений чорний перець

Приготування

Крок 1

Нагрійте гриль в духовці до максимуму. Викладіть курячі стегна (попередньо натерті сіллю і перцем) шкірою вниз на деко з гратами, побризкайте олією Fragrant curry і смажте 8-10 хв. до хрусткої золотистої скоринки. Переверніть їх, знову побризкайте олією і смажте ще приблизно 8 хв. до повного прожарювання.

Крок 2

Влийте у велику каструлю 8 склянок води, додайте приготовані курячі стегна, ніжки шиітаке, часник, 1 ч. л. солі і доведіть до кипіння, знімаючи піну з поверхні в міру необхідності. Накрийте каструлю і зменшіть вогонь до середнього і варіть 15 хвилин. Процідите бульйон через дрібне сито в іншу каструлю. Ніжки шиітаке і часник більше не знадобляться. Курку перекладіть на обробну дошку і дайте трохи охолонути. Відокремте м’ясо від кісток і шкіри і подрібніть його двома виделками або руками.

Крок 2

Тим часом нагрійте олію Pro Style у великій сковороді на середньому вогні. Готуйте капелюшки грибів, періодично помішуючи, поки вони не стануть золотисто-коричневими і м’якими (7-9 хв.). Перекладіть гриби в тарілку і посоліть.

Крок 3

Викладіть капусту в ту ж сковороду однорідним шаром і тушкуйте, не чіпаючи 2 хвилини, посоліть. Переверніть капусту щипцями і продовжуйте готувати, не чіпаючи, до тих пір, поки вона не стане злегка просмаженою і ніжною в одних місцях і все ще хрусткою в інших, приблизно 2 хвилини.

Крок 4

Додайте в бульйон гриби, капусту і подрібнену курку, посоліть, поперчіть і варіть на середньому вогні приблизно 5 хвилин, поки курка не прогріється. Розлийте по тарілках і збризніть олією Fragrant curry.

 

Класичний курячий суп з макаронами

Інгредієнти

  • соняшникова олія в спреї Provence herbs (Прованські трави)
  • 1 ціле курча
  • 4 ч. л. солі
  • 2 середніх цибулі (нарізати на четвертинки)
  • 4 середні моркви (почистити, крупно нарізати)
  • 4 стебла селери (нарізати великими кільцями)
  • 2 головки часнику (розрізати уздовж навпіл)
  • 1 ч. л. чорного перцю горошком
  • ½ невеликого пучка кропу
  • 200 гр. макаронів діталіні (або будь-якого іншого виду макаронних виробів)
  • мелений чорний перець

Приготування

Крок 1

Натріть курча сіллю.

Крок 2

Складіть курку, нарізані овочі, 1 ч. л. чорного перцю горошком і 2 гілочки кропу у велику каструлю. Залийте 14 склянками холодної води і доведіть до кипіння на середньому або сильному вогні. Готуйте, зменшуючи вогонь по мірі необхідності, щоб підтримувати кипіння 40-45 хвилин, періодично знімаючи піну.

Крок 3

Щипцями обережно вийміть курку з каструлі і перекладіть на обробну дошку. Дайте охолонути. Потім відокремте м’ясо від кісток і шкіри і подрібніть руками.

Крок 4

Завантажте подрібнене м’ясо назад в каструлю з бульйоном. Доведіть бульйон до кипіння на середньому або сильному вогні. Додайте макарони і перемішайте один раз. Варіть 5 хвилин.

Крок 5

Зніміть каструлю з вогню. Додайте кріп. Посоліть і поперчіть за смаком.

Шаг6

Розлийте суп по тарілках, побризкайте олією Provence herbs і посипте зверху ще перцем.

 

Тайський суп Лакса

Інгредієнти

ПАСТА ЛАКСА

  • 3 сушених червоних перця чилі (розрізати навпіл)
  • 3 см. імбиру (почистити і тонко нарізати)
  • 4 зубчики часнику (почистити)
  • 3 середніх цибулі шалот (нарізати)
  • 3 стебла лемонграсу (видалити жорсткі зовнішні шари, дрібно натерти)
  • ¼ склянки соняшникової олії Oil Style
  • соняшникова олія в спреї Fragrant curry (Запашний Каррі)
  • 4 ч. л. пасти з тайських креветок
  • 1 ст. л. меленого коріандру
  • 2 ч. л. каррі
  • 1 ч. л. меленого кмину

СУП

  • ¼ склянки соняшникової олії Pro Style
  • 2 банки кокосового молока
  • 3 склянки курячого бульйону
  • сир тофу (за бажанням)
  • 4 курячі стегенця
  • 200 гр. широкої рисової локшини
  • 2 ч. л. цукру
  • сіль
  • 4 яйця, (варити 3 хв. та розрізати навпіл)
  • 2 середніх огірка (нарізати тонкою соломкою)
  • паростки квасолі, листя м’яти і часточки лайма (для подачі)

Приготування

ПАСТА ЛАКСА

Крок 1

Помістіть сушений перець чилі в невелику жароміцну миску, залийте окропом і дайте йому настоятися, поки він не стане м’яким, 12-15 хвилин. Злийте воду і відкладіть в сторону.

Крок 2

Тим часом розігрійте велику сковороду на середньому вогні і побризкайте тонким шаром олії Fragrant curry. Готуйте імбир і часник, час від часу помішуючи, поки часник не стане м’яким, 6-8 хвилин.

Крок 3

Складіть в блендер замочений перець чилі, цибулю-шалот, лемонграсс, олію Oil Style, пасту з креветок, коріандр, порошок каррі, кмин, імбир та часник і збийте до отримання однорідного пюре (нічого страшного, якщо залишиться кілька шматочків чилі).

Суп

Крок 4

Нагрійте олію Pro Style у великій каструлі на середньому вогні. Викладіть пасту Лакса і готуйте часто помішуючи, приблизно 2 хвилини, поки паста не потемніє і не почне ковзати по каструлі при перемішуванні. Додайте половину кокосового молока і варіть, помішуючи (4-6 хв). Додайте бульйон, тофу (якщо використовуєте) і кокосове молоко, що залишилося. Доведіть до кипіння, додайте курку. Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні 20-25 хвилин. Перекладіть курку в тарілку і дайте охолонути, потім подрібніть м’ясо.

Крок 5

Тим часом приготуйте локшину відповідно до інструкцій на упаковці.

Крок 6

Додайте в суп подрібнене м’ясо курки, цукор і посоліть. Розлийте суп по тарілках, додайте локшину, викладіть яйця і огірки. Подавайте прикрасивши паростками квасолі, листям м’яти і часточками лайма.

 

Грецький суп c лимонним соком, Різоні і кропом

Інгредієнти

  • 1 ст. л. соняшникової олії в спреї Provence herbs (Прованські трави)
  • 1 середня цибуля-порей, тільки білі і блідо-зелені частини (порізати дрібними півкільцями)
  • 1 стебло селери (порізати тонкими кільцями)
  • 4 курячих стегна
  • 6 склянки курячого бульйону слабосоленого
  • сіль, мелений перець
  • 1/2 склянки пасти Різоні
  • 1/4 склянки нарізаного свіжого кропу
  • половинки лимона (для подачі)

Приготування

Крок 1

Нагрійте олію Provence herbs у великій важкій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю-порей, селеру і готуйте, часто помішуючи, 5-8 хвилин, поки овочі не стануть м’якими. Додайте курку і бульйон, посоліть, поперчіть. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин. Перекладіть курку в тарілку, дайте їй охолонути і потім наріжте невеликими шматочками.

Крок 2

Тим часом знову доведіть до кипіння бульйон. Додайте Різоні і варіть 8 хвилин до стану al dente.

Крок 3

Зніміть каструлю з вогню, додайте курку і кріп. Подавайте з половинками лимона, так щоб їх можна було вичавити.

 

Курячий суп з куркумою і пікантним імбиром

Інгредієнти

  • 5 курячих стегон
  • 2 середніх цибулі, неочищених (порізати на четвертинки)
  • 2 головки часнику, розрізані вздовж навпіл
  • корінь імбиру – приблизно 10 см (добре помити і тонко нарізати)
  • 3 сушених лаврових листки
  • 1 ст. л. меленої куркуми
  • 2 ч. л. чорного перцю
  • 2 ч. л. насіння коріандру
  • сіль
  • 4 середніх моркви, очистити, нарізати шматочками товщиною 0,5 см. по діагоналі
  • 200 гр. сушеної локшини удон (або будь-якої іншої широкої локшини)
  • соняшникова олія в спреї Fragrant curry (Запашний Каррі)

Приготування

Крок 1

Покладіть у велику каструлю курку, цибулю, часник, імбир, лавровий лист, куркуму, перець горошком, насіння коріандру і кілька щіпок солі. Залийте холодною водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 30-35 хвилин. Перекладіть курку в тарілку і дайте трохи охолонути, в той час як бульйон продовжує варитися. Відокремте м’ясо від кісток і шкіри і наріжте невеликими шматочками, відкладіть.

Крок 2

Перелийте бульйон у велику каструлю, викинувши тверді інгредієнти. Додайте моркву, доведіть до кипіння і варіть, поки морква не стане м’якою. Додайте подрібнене куряче м’ясо, при необхідності посоліть бульйон.

Крок 3

Тим часом зваріть локшину у великій каструлі в киплячій підсоленій воді, періодично помішуючи, до стану al dente.

Крок 4

Розкладіть локшину по тарілках і залийте бульйоном. Зверху суп посипте зеленою цибулею і збризніть олією Fragrant curry.

Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
  • Я б хотіл(а)
  • Залишити позитивный відгук
  • Поскаржитись
  • Поставити запитання
  • Внести пропозицію
Розкажіть про причини вашого звернення
Бренд

Olkom Group пропонує великий вибір продуктів серед таких брендів, як Olkom, Olkom Style і Смачно, як завжди! З яким брендом пов'язано ваше звернення?

Помилка тексту
Найменування продукту

Ми виробляємо соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

Помилка тексту
Помилка тексту
Помилка тексту
Персональні дані
Неправильний формат імені
Неправильний формат Прізвища
Недійсний формат електронної пошти
Заповніть поле телефон
Помилка тексту
Розкажіть про причини вашого звернення
Бренд

Olkom Group пропонує великий вибір продуктів серед таких брендів, як Olkom, Olkom Style і Смачно, як завжди! З яким брендом пов'язано ваше звернення?

Помилка тексту
Найменування продукту

Ми виробляємо соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

Помилка тексту
Помилка тексту
Помилка тексту
Персональні дані
Неправильний формат імені
Неправильний формат Прізвища
Недійсний формат електронної пошти
Заповніть поле телефон
Помилка тексту
Розкажіть про причини вашого звернення
Бренд

Olkom Group пропонує великий вибір продуктів серед таких брендів, як Olkom, Olkom Style і Смачно, як завжди! З яким брендом пов'язано ваше звернення?

Помилка тексту
Найменування продукту

Ми виробляємо соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

Помилка тексту
Помилка тексту
Помилка тексту
Помилка тексту
Помилка тексту
Помилка тексту
Помилка тексту
Персональні дані
Неправильний формат імені
Неправильний формат Прізвища
Недійсний формат електронної пошти
Заповніть поле телефон
Помилка тексту
Розкажіть про причини вашого звернення
Бренд

Olkom Group пропонує великий вибір продуктів серед таких брендів, як Olkom, Olkom Style і Смачно, як завжди! З яким брендом пов'язано ваше звернення?

Помилка тексту
Найменування продукту

Ми виробляємо соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

Помилка тексту
Помилка тексту
Помилка тексту
Персональні дані
Неправильний формат імені
Неправильний формат Прізвища
Недійсний формат електронної пошти
Заповніть поле телефон
Помилка тексту
Неправильний формат імені
Неправильний формат Прізвища
Помилка тексту
Недійсний формат електронної пошти
Неправильний формат імені
Неправильний формат Прізвища
Помилка тексту
Недійсний формат електронної пошти