Cила здорового харчування
Технологія виробництва маргаринів Olkom
У сучасному світі просто випускати смачні продукти вже недоцільно. Тому особлива увага приділяється складу продуктів, виключенню потенційно небезпечних для здоров'я речовин з харчових продуктів і збільшенню корисних інгредієнтів.
3 дивовижних переваги майонезу для здоров’я
Майонез - це окремий витвір кулінарного мистецтва. Він давно став однією з трьох найголовніших міжнародних приправ нарівні з гірчицею та кетчупом. І не дарма, адже він не тільки сам по собі поживний продукт, а й, що важливо, сприяє легкому засвоєнню їжі.
Майонез — це шкідливо? Як часто його можна вживати?
На запитання відповідає Оксана Зайченко, директорка департаменту якості.
Яким чином контролюється безпека якості під час виробництва продукції?
На запитання відповідає Галина Абаєва, директорка з виробництва Olkom Group.
Загрузити ще
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію