Столичний Київський 50 %
Переваги
Склад
Харчова та енергетична цінність на 100 г
Фасування і зберігання
- підходить для веганів і людей, які дотримуються посту
- не містить продуктів тваринного походження
- виробляється за новітніми технологіями, зберігаючи свої кращі традиції і рецептури з 1949 року
- на основі добірної соняшникової олії глибокого очищення
- містить натуральні Омега-6 і Омега-9, які допомагають підтримувати нормальний рівень холестерину
- містить вітамін Е, відомий своїми антиоксидантними властивостями, і бета-каротин (провітамін А), корисний для зору і здоров’я шкіри
- без ГМО, без лактози
- універсальний у своєму застосуванні – підходить для випічки, смаження, тушкування та бутербродів
- надає готовим стравам ніжний вершковий смак
- призначений для використання як в домашній кухні, так і в сегменті HoReCa
- вага пачок підібрана спеціально для кулінарів
- вода питна
- жири рослинні частково гідрогенізовані рафіновані дезодоровані
- олія соняшникова рафінована дезодорована
- емульгатори: моногліцериди, Е 476
- сіль кухонна харчова
- консервант сорбат калію
- регулятор кислотності кислота лимонна
- ароматизатор «Масло-Крем»
- барвник бета-каротин
Може містити сліди масла вершкового, молока сухого знежиреного.
Поживна (харчова) цінність:
- Жири – 50,0 г (з них насичені – 10,3-13,9 г)
- Вуглеводи – 0,0 г (з них цукру – 0,0 г)
- Білки – 0,0 г
- Сіль – 0,5 г
Енергетична цінність (калорійність) – 1891 кДж (452 ккал).
Формат упаковки:
- брусок, загорнутий в кашировану фольгу – 200 г (в коробі 48 шт); 450 г (в коробі 24 шт)
- моноліт – 20 кг
Термін придатності:
- від -20 ° С до -10 ° С вкл. – 280 діб для фольги; 12 міс. для моноліту
- від -10 ° С до 0 ° С вкл. – 250 діб для фольги; 12 міс. для моноліту
- від 0 ° С до +5 ° С вкл. – 210 діб для фольги; 9 міс. для моноліту
- від +5 ° С до +10 ° С вкл. – 160 діб для фольги; 9 міс. для моноліту
- від +10 ° С до +15 ° С вкл. – 120 діб для фольги; 9 міс. для моноліту
Зберігати в сухих, чистих складських приміщеннях або в холодильниках за відносної вологості не більше 80 % з постійною циркуляцією повітря: за температури від -20 °С до +15 °С включно.
Недопустиме зберігання маргарину разом з продуктами, які мають різкий специфічний запах.
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію