Меню
Укр

Маргарини для кремів

Наші маргарини для кремів мають легкий і свіжий смак вершкового масла і дозволяють створювати ідеальні кулінарні шедеври. Широко застосовуються в кондитерській промисловості для виготовлення традиційних кремових напівфабрикатів, суфле, для прошарку кондитерських виробів, приготування кремових прикрас, начинок.

  • дозволяють створити кремовий напівфабрикат, який не відрізняється за всіма показниками від базових кремів, виготовлених на вершковому маслі
  • легко поєднуються з іншими інгредієнтами
  • легко збиваються
  • забезпечують більш тривале збереження форм
  • забезпечують пластичність і однорідність кремових начинок і прикрас
  • мають високі каркасоутворюючі властивості
  • забезпечують формостійкість прошарованих виробів
  • мають натуральний вершковий смак
  • здорова альтернатива вершковому маслу

Фізико-хімічні показники маргаринів для кремів

 

Масова частка жиру, %, не менше

Температура плавлення жиру, °С

Масова частка твердих тригліцеридів за температури 20°С, %

Крем-Брюле

80,0 27-36

18-26

Крем-Брюле LT*

80,0

31-37

18-28

 

Для всіх видів характерні:

Масова частка вологи та летких речовин (%) 19,99

Масова частка солі (%) – 0,0

Кислотність (°К) 2,5

Пероксиде число (½О ммоль/кг) 2,0

 

* LT – масова частка трансізомерів ненасичених жирних кислот не більше, ніж 2%.