Меню
Укр

Жири кондитерські

Наші спеціалізовані жири виробляються на основі рафінованих дезодорованих рослинних олій.

Використовуються для виробництва борошняних кондитерських виробів: цукрового, затяжного, здобного, сендвічного печива, цукерок, батончиків, кексів, вафельної начинки і вафельних тортів.

Кондитерський жир – це продукт з рослинної сировини. Нерідко в нього додають пальмову чи кокосову олію. Візуально це тверда субстанція білого кольору з жовтуватим відтінком. Купити оптом кондитерський жир від виробника Olkom для виготовлення хлібобулочних, кондитерських виробів ви можете за телефонами, вказаними в розділі “Контакти”.

Застосування шортенінгів

Кондитерські жири використовуються в харчовій, хлібопекарської та кондитерської сфері – від сфери застосування залежить і склад добавки. Так, крім вищевказаних компонентів, у шортенінгів можуть бути структуруючі і ароматичні харчові добавки, антиоксиданти і навіть каротин (як барвник).

Продукти, в приготуванні яких застосовуються жирові суміші:

  • Хліб, печиво (масляне, цукрове), вафлі, пряники, бісквіти;
  • Начинки для цукерок;
  • Морозиво;
  • Креми для тортів, пирогів.

Також жиросуміш використовують як добавку, що з’єднує різні інгредієнти між собою. Відзначимо, що не весь кондитерський жир годиться для випічки: так, є шортенінги, що не виносять нагрівання. Тому, перед тим як купити кондитерські жири, дізнайтеся у виробника, чи підходять вони для поставлених цілей.

Де купити жир кондитерський ваговий

Компанія Olkom пропонує вашій увазі кондитерський жир оптом на основі рафінованих дезодорованих рослинних масел для приготування борошняних кондитерських виробів. Це невід’ємний компонент для створення якісних продуктів. При цьому кондитерський жир, купити який ви можете у нас, дозволяє знизити собівартість кондитерських виробів, що актуально для виробництва будь-яких масштабів. У розділі “Контакти” ви знайдете номери телефонів та електронну пошту менеджерів компанії, з якими можна обговорити співпрацю.

Переваги
  • продукти нового покоління з високою функціональністю і економічно ефективними рішеннями
  • ідеально поєднують невисоку ціну і чудові органолептичні показники
  • дозволяють створювати продукти зі зниженою собівартістю і високою якістю

Фізико-хімічні показники жирів кондитерських

 

Температура плавлення жиру, °С:

зима (01.10-31.03)

літо (01.04-31.09)

Масова частка твердих тригліцеридів за температури 20°С, %

зима (01.10-31.03)

літо (01.04-31.09)

Ньюріч FFS 10 33-37 – зима

34-38 – літо

30-35 – зима

32-36 – літо

Ньюріч FFL 2 LT* 33-36 32-36
Ньюріч FFL 10 LT* 33-37 – зима

34-38 – літо

24-28 – зима

26-30 – літо

Шортенінг 1 LT* 33-36 – зима

35-39 – літо

18-26 – зима

22-30 – літо

Пальмовий LT* 33-36 – зима

36-39 – літо

18-25 – зима

23-31,3 – літо

 

Для всіх видів характерні:

 

Масова частка жиру (%) ≥ 99,7

Масова частка вологи та летких речовин (%) ≤ 0,3

Кислотне число (мг. КОН/г) ≤ 0,2

Пероксиде число (½О ммоль/кг) ≤ 2,0

 

* LT – масова частка трансізомерів ненасичених жирних кислот не більше, ніж 2%.