Меню
Укр

Пасти і суміші рослинні

Зміни смакових уподобань покупців змушують виробників харчової промисловості знаходиться в постійному пошуку креативних рішень з використанням стандартних інгредієнтів.

Для вирішення таких завдань ми пропонуємо суміш і пасту рослинні з вершковим маслом і молоком сухим знежиреним. Це якісні багатофункціональні продукти з більш високим вмістом поліненасичених жирних кислот і низьким вмістом холестерину.

Призначені для випічки, приготування їжі, підсмажування і змішування з іншими інгредієнтами.

Переваги
  • допомагають зберігати продукти свіжими протягом всього терміну придатності.
  • економічно ефективна альтернатива вершковому маслу при збереженні складу молочного жиру
  • без вмісту транс-ізомерів
  • гарантують об’єм і стабільність кінцевого продукту
  • надають ніжний вершковий смак кінцевому продукту

Фізико-хімічні показники пасти і сумішей рослинних

 

Масова частка жиру, %, не менше Масова частка вологи та летких речовин, % не більше ніж Масова частка солі, % не більше ніж
Паста рослинна з маслом вершковим та молоком сухим знежиреним «Вершкове» (LT*)

60,0

37,84

0,03

Суміш рослинна з маслом вершковим та молоком сухим знежиреним «Селянське» (LT*)

37,84

25,05

0,05

Паста рослинна з молоком сухим знежиреним «Blended fat» (LT*)

82,0

17,24

0,03

Паста рослинна з молоком сухим знежиреним «Spreadable»

82,0

16,85

0,3

 

Для всіх видів характерні:

Кислотність (°К) ≤ 2,5

Пероксиде число (½О ммоль/кг) ≤ 2,0

Температура плавлення жиру (°С ) – 27-37

Масова частка твердих тригліцеридів за температури 20°С (%) – 15-28

 

* LT – масова частка трансізомерів ненасичених жирних кислот не більше, ніж 2%.