Маргарини для листкового тіста
Переваги
Фізико-хімічні показники маргаринів для листкового тіста
Масова частка жиру, % не менше | Масова частка твердих тригліцеридів за температури 20°С, % | |
Слойка (пласт) |
80,0 |
39-46 – зима (01.10-01.04) 43-47 – літо (01.04-01.10) |
Слойка LT* (пласт) |
80,0 |
42-45- зима (01.10-01.04) 44-47- літо (01.04-01.10) |
Для всіх видів характерні:
Масова частка вологи та летких речовин (%) ≤ 18,7
Температура плавлення жиру (°С ) – 40-44
Кислотність (°К) ≤ 3,5
Пероксиде число (½О ммоль/кг) ≤ 2,0
Масова частка солі (%) ≤ 0,7
* LT – масова частка трансізомерів ненасичених жирних кислот не більше, ніж 2%.