Майонезний соус 30 %
- без вмісту продуктів тваринного походження
- без ГМО
- виробництво здійснюється на сучасному високотехнологічному обладнанні під вакуумом
- містить натуральні Омега-6 і Омега-9, які допомагають підтримувати нормальний рівень холестерину
- містить вітамін Е, відомий своїми антиоксидантними властивостями, і бета-каротин (провітамін А), корисний для зору і здоров’я шкіри
- має ніжну консистенцію
- підходить як для домашньої кухні і пікніків, так і для сегмента HoReCa
Вода питна; олія соняшникова рафінована дезодорована; цукор; крохмалі модифіковані; сіль кухонна; регулятори кислотності: кислота оцтова, кислота молочна; суміш комплексна стабілізаційна (стабілізатори: гуарова камідь, ксантанова камідь); консервант сорбат калію; ароматизатори: «Гірчиця», “Яйце”; барвник бета-каротин; антиоксидант Е 385. Може містити сліди порошку яєчного жовтка.
- енергетична цінність – 1226 кДж/kJ (293 ккал/kcal)
- жири – 30 г/g (з них насичені – 3,7 г/g)
- вуглеводи – 6,2 г/g (з них цукри – 3,2 г/g)
- білки – 0 г/g
- сіль – 0,9 г/g
Формат упаковки:
- дой-пак без штуцера – 150 г (у коробі 20 шт)
- філ-пак – 180 г (у коробі 28 шт)
- дой-пак зі штуцером– 295 г (у коробі 20 шт)
- філ-пак – 350 г (у коробі 24 шт)
- п/е відро – 4,5 кг
- п/е відро – 9,2 кг
- bag-in-box – 20 кг
Зберігайте майонезний соус за температури від 0 °C до +24 °C та відносній вологості не більше 75 %, з постійною циркуляцією повітря. Не дозволено зберігати майонезний соус на прямому сонячному світлі та разом із продуктами, які мають різкий специфічний запах.
Після розкриття упаковки майонезний соус рекомендовано зберігати не більше 7 діб за температури від 0 °С до +11 °С.
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію