Майонезний соус 30 %
Переваги
Склад:
Харчова та енергетична цінність на 100 г
Фасування і зберігання
- виробляється на основі добірної соняшникової олії глибокого очищення
- без ГМО
- містить натуральні Омега-6 і Омега-9, які допомагають підтримувати нормальний рівень холестерину
- містить вітамін Е, відомий своїми антиоксидантними властивостями, і бета-каротин (провітамін А), корисний для зору і здоров’я шкіри
- має ніжну консистенцію, не розтікається
- призначений для використання як в домашній кухні, так і в сегменті HoReCa
- вода питна;
- олія соняшникова рафінована дезодорована;
- цукор;
- крохмалі модифіковані;
- сіль кухонна харчова;
- регулятори кислотності: кислота оцтова, кислота молочна;
- суміш комплексна стабілізаційна (стабілізатори: гуарова камідь, ксантанова камідь);
- консервант сорбат калію;
- ароматизатори: «Гірчиця», «Яйце»;
- барвник бета-каротин;
- антиоксидант Е 385.
Може містити сліди порошку яєчного жовтка.
Поживна (харчова) цінність:
- жири – 30 г (з них насичені – 2,4-5,0 г);
- вуглеводи – 6,0 г (з них цукру – 3,2 г);
- білки – 0,02 г;
- сіль – 0,9 г;
Енергетична цінність (калорійність) – 1226 кДж (293 ккал).
Формат упаковки:
- п/е подушка 180 гр (в коробі 30 шт);
- дой-пак з гвинтовим ковпачком 330 гр (в коробі 20/18 шт);
- п/е подушка 350 гр (в коробі 24 шт);
- п/е подушка 650 гр (в коробі 10 шт);
- відра полімерні 4,5 кг; 9,2 кг; 10,0 кг; 20,0 кг.
Строк придатності:
- від 0 °С до +18 °С вкл. – 120 діб для п/е подушок и дой-паків; 90 діб для полімерних відер.
Умови зберігання:
Зберігати в сухих, чистих складських приміщеннях за відносної вологості не більше 75 % з постійною циркуляцією повітря: за температури від 0 °С до +18 °С включно.
Недопустиме зберігання майонезного соусу разом з продуктами, які мають різкий специфічний запах.
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію