Молочний Київський 70 %
Переваги
Склад
Харчова та енергетична цінність на 100 г
Фасування і зберігання
- виробляється за новітніми технологіями, зберігаючи свої кращі традиції і рецептури з 1949 року
- без ГМО
- універсальний у своєму застосуванні – підходить для випічки, смаження, тушкування та бутербродів
- надає ніжний молочно-кремовий смак готовим виробам
- призначений для використання як в домашній кухні, так і в сегменті HoReCa
- вага пачок підібрана спеціально для кулінарів
Жири та олії рослинні рафіновані дезодоровані (олії пальмова, пальмоядрова та соняшникова в переетерифікованому та натуральному вигляді у змінних пропорціях); вода питна; емульгатори: моногліцериди, лецитин соєвий; цукор; молоко сухе знежирене (0,2 %); сіль кухонна; консервант сорбат калію; регулятор кислотності кислота лимонна; ароматизатор «Масло-Крем»; барвник бета-каротин.
- енергетична цінність – 2648 кДж/kJ (633 ккал/kcal)
- жири – 70 г/g (з них насичені – 33,5 г/g)
- вуглеводи – 0,1 г/g (з них цукри – 0,1 г/g)
- білки – 0,1 г/g
- сіль – 0,4 г/g
Формат упаковки:
- брусок, загорнутий в кашировану фольгу – 200 г (в коробі 48 шт); 450 г (в коробі 24 шт)
- моноліт – 20 кг
Строк придатності до споживання та умови зберігання за відносної вологості не більше 80 %, з постійною циркуляцією повітря: від -20 °C до +15 °C включно – 160 діб. Зберігайте маргарин окремо від продуктів, які мають різкий специфічний запах.
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію