Пасти і суміші рослинні
Переваги
Фізико-хімічні показники пасти і сумішей рослинних
Масова частка жиру, %, не менше | Масова частка вологи та летких речовин, % не більше ніж | Масова частка солі, % не більше ніж | |
Паста рослинна з маслом вершковим та молоком сухим знежиреним «Вершкове» (LT*) |
60,0 |
37,84 |
0,03 |
Суміш рослинна з маслом вершковим та молоком сухим знежиреним «Селянське» (LT*) |
72,5 |
25,05 |
0,05 |
Паста рослинна з молоком сухим знежиреним «Blended fat» (LT*) |
82,0 |
17,24 |
0,03 |
Паста рослинна з молоком сухим знежиреним «Spreadable» |
82,0 |
16,85 |
0,3 |
Для всіх видів характерні:
Кислотність (°К) ≤ 2,5
Пероксиде число (½О ммоль/кг) ≤ 2,0
Температура плавлення жиру (°С ) – 27-37
Масова частка твердих тригліцеридів за температури 20°С (%) – 15-28
* LT – масова частка трансізомерів ненасичених жирних кислот не більше, ніж 2%.