Страва місяця – супи на курячому бульйоні

Чи є щось більш заспокійливе і зігріваюче в прохолодну погоду, ніж тарілка гарячого ароматного супу?
Для того, щоб приготувати смачний суп вдома, багато хто вибирає куряче м’ясо. Саме воно має масу переваг і достоїнств перед іншими видами м’яса.
По-перше, куряче біле м’ясо – це відмінний дієтичний продукт.
По-друге, в курячому м’ясі багато білка, необхідного для повноцінного харчування людини. Також воно насичено вітамінами А, В, В2, С, Е 1, РР, фосфором і мінералами (натрій, залізо, кальцій, магній).
Збалансований вміст білків, жирів і вуглеводів роблять курку незамінною при приготуванні дієтичних супів, які підходять не тільки для схуднення, але і для підтримки гарного самопочуття.
Пропонуємо вам різноманітні варіанти курячого супу з рисом, сочевицею, картоплею, яєчної локшиною, вершками і іншими корисними інгредієнтами. А прості і зрозумілі поКрокові рецепти з фото допоможуть вам з легкістю зрозуміти всі нюанси приготування.
Вершковий суп пюре з курки і броколі
Інгредієнти
- 2 шт. курячого філе (промити і нарізати шматочками)
- 2 цибулини (почистити і нарізати великими кубиками)
- 4 зубчики часнику (почистити і розчавити ножом)
- ½ ч. л. подрібнених пластівців червоного перцю, плюс ще для посипання
- сіль
- мелений чорний перець
- 2 головки броколі
- 2 картоплі середнього розміру (почистити і порізати великими кубиками)
- 250 гр. сиру чеддер
- 4 скибочки білого хліба
- 100 гр. бутербродного маргарину Breakfast Style «Classic»
- соняшникова олія в спреї Provence herbs (Прованські трави)
- 250 мл. вершків з жирністю 20%
Приготування
Крок 1
Розтопіть бутербродний маргарин Breakfast Style «Classic» у великій каструлі на середньому або маленькому вогні. Додайте цибулю, часник і ½ ч. л. пластівців червоного перцю, посоліть і поперчить. Перемішайте, потім накрийте каструлю і готуйте, час від часу помішуючи, 8-10 хвилин.
Крок 2
Тим часом почистіть броколі, відокремте товсті стебла від суцвіть. Стебла наріжте великими шматочками.
Крок 3
Додайте в каструлю куряче філе, стебла броколі, картоплю і все перемішайте. Влийте 5 склянок води, додайте 1 ст. л. солі і доведіть до кипіння на сильному вогні. Зменшіть вогонь до середньо-слабкого і продовжуйте варити 20-25 хвилин.
Крок 4
Тим часом наріжте суцвіття броколі, що залишилось, на дрібні шматочки. Натріть на крупній тертці сир чеддер. У вас повинно вийти приблизно дві з половиною склянки.
Крок 5
Додайте половину суцвіть броколі в каструлю, накрийте кришкою і варіть ще 3-5 хвилин. Відставте каструлю з вогню і за допомогою погружного блендера збийте все до стану пюре.
Крок 6
Поверніть каструлю на вогонь і додайте суцвіття, які залишилися. Накрийте каструлю кришкою і варіть до яскраво-зеленого кольору ще 3-5 хвилин. Додайте 150 г сиру чеддер і влийте вершки. Перемішайте все до однорідної маси, доведіть до кипіння (але не кип’ятіть), накрийте кришкою і приберіть з плити.
Крок 7
Для приготування грінок викладіть хліб на деко, посоліть, поперчіть і збризніть маслом Provence Herb. Підсушіть його в розігрітій до 180 °С духовці 10 хв. Потім посипте грінки сиром чеддер, який залишився і декількома пластівцями червоного перцю, і відправте знову в духовку на 5 хв., поки сир не підрум’яниться.
Крок 8
Наріжте тости з сиром на великі шматочки. Розлийте суп по тарілках і зверху викладіть грінки з чеддер.
Рисовий суп із зеленим чилі і імбиром
Інгредієнти
- 1 ст. л. майонезу Provensal Style 67%
- 2 ч. л. цукру
- 1 невеликий шматочок імбиру (приблизно 2-3 см), очищений, нарізаний дуже тонкою соломкою
- 400 гр. курячих стегон (без кісток і шкіри)
- 6 склянок курячого бульйону
- 3 шт. дрібного лука шалот, розрізаного навпіл
- 4 зубчики часнику
- ¾ склянки рису «Жасмин» (добре промити)
- 2 ст. л. свіжого соку лайма
- 1 ст. л. рибного соусу
- 3 шт. зеленого перцю чилі (тонко нарізати)
- 3 ст. ложки обсмаженого і арахісу
- невеликий пучок зеленої цибулі (тонко нарізати)
- сіль
Приготування
Крок 1
Змішайте цукор і ½ склянки гарячої води в невеликій мисці, помішуючи, щоб цукор розчинився. Додайте імбир і дайте охолонути; злийте і відставте в сторону.
Крок 2
Додайте в бульйон курку, цибулю-шалот і часник і доведіть до кипіння у великій каструлі. Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні, поки курка не приготується (20-25 хвилин). Перекладіть курку і часник на обробну дошку і дайте охолонути. Подрібніть часник до стану паштету ребром кухарського ножа і поверніть в каструлю, курку наріжте і відкладіть в сторону.
Крок 3
Знову доведіть бульйон до кипіння і додайте рис. Зменшіть вогонь і варіть 30 – 40 хвилин, періодично помішуючи, поки рис не стане м’яким (суп повинен трохи загуснути). Додайте сік лайма, рибний соус і курку; спробуйте і при необхідності додайте більше рибного соусу чи солі.
Крок 4
Розлийте суп по тарілках. Для густоти і насиченого смаку додайте ложку майонезу Provensal Style, імбир, перець чилі, зелену цибулю і арахіс.
Курячий суп з карамелізованими імбиром
Інгредієнти
- майонез Fitness Style 50%
- ½ пучка кінзи (розібрати на окремі гілочки)
- 2 ст. л. цукру
- 1 невеликий корінь імбиру (очистити і нарізати тонкими кружечками)
- 3 зубчики часнику (тонко нарізати)
- 4 зелених цибулі (блідо-зелену і білу частини залишити цілими, темно-зелені частини тонко нарізати уздовж)
- 700 гр. курячих стегон без кісток і шкіри
- 1 перець чилі, розрізаний навпіл, з насінням
- сіль
- 2 ст. л. соєвого соусу з низьким вмістом солі
- мелений чорний перець
Приготуваня
Крок 1
Половину кінзи зібрати в пучок і зв’язати кухонним шпагатом. Другу частину кінзи, що залишилася (стебла і листя) крупно нарізати і відкласти для сервірування.
Крок 2
Нагрійте 3 ст. л. води і цукор в великому сотейнику на середньому вогні. Часто помішуйте, поки цукор не розчиниться (близько 2 хв). Продовжуйте варити сироп, періодично помішуючи, поки він не стане золотисто-бурштиновим (4 – 6 хв.).
Додайте імбир і готуйте, періодично помішуючи, приблизно 5 хвилин, поки імбир не стане трохи м’яким. Додайте часник, блідо-зелену і білу частини зеленої цибулі і готуйте, часто помішуючи (приблизно 2 хв.), поки часник не стане ароматним. Додайте пучок кінзи, курку, чилі і велику дрібку солі. Залийте 8 склянками холодної води і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і готуйте, періодично помішуючи.
Через 10 хв. вийміть чилі і зелену цибулю (вони більше не знадобляться) і продовжуйте варити суп на слабкому вогні ще 10 хв.
Крок 3
Перекладіть курку в тарілку і дайте трохи охолонути. Подрібніть курку і знову додайте в суп. Додайте соєвий соус і перемішайте, при необхідності досоліть і зніміть каструлю з вогню.
Крок 4
Подавайте суп з майонезом Fitness Style, темно-зеленими частинами цибулі, нарізаною кінзою і декількома кільцями перцю.
Курячий суп з рисом і часниковим маслом чилі
Інгредієнти
- 1/2 чашки соняшникової олії Oil Style
- 1 маленька цибулина (почистити і дрібно нарізати)
- 6 зубчиків часнику (почистити і нарізати)
- ⅔ склянки білого рису, бажано круглого
- 2 ч. л. подрібнених пластівців червоного перцю
- 500 гр. курячих стегон без шкіри і кісток
- 1 великий качан тосканської капусти (капуста Кейл)
- 1 лимон
- 3 гілочки кропу
- мелений чорний перець
- сіль
Приготування
Крок 1
Промийте рис на ситі з дрібними осередками, поки вода не стане прозорою.
Крок 2
Прийшов час приготувати масло з часнику і чилі!
Нагрійте олію Oil Style у великій каструлі на середньому вогні. Додайте часник і готуйте, часто помішуючи, до золотистого кольору, 3-5 хвилин. Часник буде продовжувати готуватися і трохи стемніє після того, як ви приберете каструлю з вогню. Перелийте часникове масло в невелику жароміцну миску, залишивши 1 ст. л. олії в каструлі. Розмішайте подрібнені пластівці червоного перцю в часниковій олії в мисці і відставте в сторону.
Крок 3
Додайте цибулю до 1 ст. л. часникової олії, яка залишилась в каструлі, і готуйте на середньому вогні, періодично помішуючи, поки цибуля не стане напівпрозорою, приблизно 5 хв.
Крок 4
Влийте 8 склянок води і перемішайте. Додайте рис, м’ясо курячих стегон і 1 чайну ложку солі. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть на повільному вогні без кришки приблизно 20 хв., поки курка не приготується.
Крок 5
Перекладіть курку на тарілку і дайте їй охолонути. Подрібніть м’ясо двома виделками. Продовжуйте варити суп, поки готуєте інші інгредієнти (це посилить смак бульйону).
Крок 6
Відокремте листя капусти з товстих центральних ребер і ретельно промийте їх у холодній воді, струсіть зайву воду, потім наріжте листя тонкими смужками.
Крок 7
Додайте в каструлю капусту і подрібнену курку. Продовжуйте варити, час від часу помішуючи, приблизно 4 хв., поки капуста не стане яскраво-зеленою і курка не прогріється.
Крок 8
Посоліть суп, ретельно перемішайте і зніміть каструлю з вогню.
Крок 9
Розлийте суп по тарілках. Збризніть приготованим часниковою олією з чилі. Прикрасьте гілочками кропу і посипте декількома горошинками чорного перцю.
Класичний курячий суп з рисом
Інгредієнти
- майонезний соус «Смачно як завжди» 30 %
- 2 курячих стегна
- ⅓ склянки рису Жасмин (промити)
- 4 зубчики часнику (тонко нарізати)
- 4 см. імбиру (почистити і тонко нарізати)
- 2 невеликих солодкий картоплі Батат (почистити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см)
- 2 ст. л. лимонного соку
- 2 ст. л. соєвого соусу
- ½ пучка кінзи (крупно нарізати)
- мелений чорний перець
- сіль
Приготування
Крок 1
У велику каструлю влийте 5 склянок гарячої води, додайте курку, рис, часник, імбир і доведіть до кипіння. Додайте велику дрібку солі. Зменшіть вогонь і варіть, не накриваючи кришкою, час від часу помішуючи 10-12 хв.
Крок 2
Додайте батат в каструлю з супом і продовжуйте готувати на слабкому вогні, не накриваючи кришкою і періодично помішуючи, поки суп не загусне, а картопля і рис не стануть м’якими (близько 15 хв). Перекладіть курку в миску і відокремте м’ясо від кістки, подрібніть м’ясо 2 виделками і поверніть його в каструлю. Додайте лимонний сік і соєвий соус, при необхідності досоліть.
Крок 3
Подавайте суп з майонезним соусом «Смачно як завжди» 30 %. Зверху посипте кінзою і великою кількістю чорного перцю.
Японський суп з морквою і грибами
Інгредієнти
- 2 ст. л. соняшникової олії Pro Style
- 1 пучок шпинату
- 3 шт. водоростей Комбу розміром 7х10 см
- 6 склянки курячого бульйону з низьким вмістом солі
- 1 склянка пластівців Боніто (стружка тунця)
- 2 ст. л. Міріна (рисове вино)
- 2 ст. л. соєвого соусу
- сіль
- 2 шт. курячого філе (розрізати уздовж навпіл)
- 1 середня морква, очищена і нарізана соломкою
- 100 г. грибів шиітаке, тонко нарізаних
- підсмажене насіння кунжуту (для подачі)
Приготування
Крок 1
Нагрійте ¼ склянки води у великій сковороді на середньому вогні. Як тільки ви побачите пар, додайте шпинат в воду і готуйте, часто помішуючи, поки шпинат не почне темніти, близько 2 хвилин. Перекладіть на друшляк і дайте охолонути і стекти. Потім відіжміть зайву воду і крупно наріжте.
Крок 2
Доведіть бульйон і Комбу до кипіння у великій каструлі на повільному вогні. Зніміть з вогню і дайте настоятися 10 хвилин. Потім знову поставте на вогонь, повторно доведіть до кипіння і додайте пластівці тунця. Зніміть з вогню і дайте постояти 2 хв. Процідите бульйон через дрібне сито в іншу каструлю.
Крок 3
Налийте у велику сковороду олію Pro Style і обсмажте на ньому куряче філе з 2-х сторін до золотистої скоринки (близько 3-х хвилин з кожного боку). Викладіть філе на паперовий рушник, дайте стекти олії і наріжте невеликими пластинками.
Крок 4
Додайте в бульйон рисове вино Мирин і соєвий соус, посоліть. Доведіть до кипіння на середньому вогні, потім додайте курку, моркву, гриби і варіть до готовності 10 хвилин.
Крок 5
Розкладіть шпинат по тарілках, налийте суп і посипте кунжутом.
Сочевичний суп з цибулею
Інгредієнти
- 4 курячих стегна
- сіль
- ¼ склянки соняшникової олії Oil Style
- 1 велика цибуля (нарізати тонкими півкільцями)
- 6 зубчиків часнику (тонко нарізати)
- 1 склянка червоної сочевиці (промити)
- 1ч. л. куркуми
- мелений чорний перець
- ½ пучка петрушки (дрібно нарізати)
- 2 ст. л. лимонного соку
- майонез «Смачно як завжди» 67 % (для подачі)
Приготування
Крок 1
Натріть сіллю курячі стегна сіллю і відкладіть.
Крок 2
Нагрійте олію Oil Style в каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю, посоліть і готуйте її, періодично помішуючи, до золотистого кольору (10-12 хв.). Додайте часник і готуйте, часто помішуючи, приблизно 5 хвилин, поки часник не стане золотистим, а цибуля – темно-коричневою. Зніміть каструлю з вогню і шумівкою перекладіть цибулю і часник на тарілку; відкладіть для сервірування.
Крок 3
Поверніть каструлю на конфорку із середнім вогнем, додайте сочевицю і посипте куркумою. Готуйте, помішуючи, приблизно 1 хвилину, до появи аромату. Додайте залишену курку і 6 склянок води; добре посоліть і поперчіть.
Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середньо-слабкого, готуйте, періодично помішуючи 20-25 хвилин, поки сочевиця не стане м’якою.
Крок 4
Перекладіть курку на обробну дошку і дайте трохи охолонути. Відокремте м’ясо від кісток і шкіри і подрібніть його двома виделками або руками. Поверніть подрібнене куряче м’ясо в каструлю і додайте петрушку. Зніміть з вогню і додайте лимонний сік.
Крок 5
Розлийте суп по тарілках, додайте 1 ст. л. майонезу «Смачно як завжди» 67 % і викладіть зверху приготовану цибулю.
Курячий суп з смаженої капустою
Інгредієнти
- соняшникова олія в спреї Fragrant curry (Запашний Каррі)
- 4 курячих стегна
- 200 гр. грибів шиітаке (ніжки залишити цілими, капелюшки розрізати навпіл)
- 6 зубчиків часнику (подрібнити)
- 2 ст. л. соняшникової олії Pro Style
- 1 середній качан капусти, близько 450 гр. (нарізати смужками завтовшки 1 см.)
- сіль
- мелений чорний перець
Приготування
Крок 1
Нагрійте гриль в духовці до максимуму. Викладіть курячі стегна (попередньо натерті сіллю і перцем) шкірою вниз на деко з гратами, побризкайте олією Fragrant curry і смажте 8-10 хв. до хрусткої золотистої скоринки. Переверніть їх, знову побризкайте олією і смажте ще приблизно 8 хв. до повного прожарювання.
Крок 2
Влийте у велику каструлю 8 склянок води, додайте приготовані курячі стегна, ніжки шиітаке, часник, 1 ч. л. солі і доведіть до кипіння, знімаючи піну з поверхні в міру необхідності. Накрийте каструлю і зменшіть вогонь до середнього і варіть 15 хвилин. Процідите бульйон через дрібне сито в іншу каструлю. Ніжки шиітаке і часник більше не знадобляться. Курку перекладіть на обробну дошку і дайте трохи охолонути. Відокремте м’ясо від кісток і шкіри і подрібніть його двома виделками або руками.
Крок 2
Тим часом нагрійте олію Pro Style у великій сковороді на середньому вогні. Готуйте капелюшки грибів, періодично помішуючи, поки вони не стануть золотисто-коричневими і м’якими (7-9 хв.). Перекладіть гриби в тарілку і посоліть.
Крок 3
Викладіть капусту в ту ж сковороду однорідним шаром і тушкуйте, не чіпаючи 2 хвилини, посоліть. Переверніть капусту щипцями і продовжуйте готувати, не чіпаючи, до тих пір, поки вона не стане злегка просмаженою і ніжною в одних місцях і все ще хрусткою в інших, приблизно 2 хвилини.
Крок 4
Додайте в бульйон гриби, капусту і подрібнену курку, посоліть, поперчіть і варіть на середньому вогні приблизно 5 хвилин, поки курка не прогріється. Розлийте по тарілках і збризніть олією Fragrant curry.
Класичний курячий суп з макаронами
Інгредієнти
- соняшникова олія в спреї Provence herbs (Прованські трави)
- 1 ціле курча
- 4 ч. л. солі
- 2 середніх цибулі (нарізати на четвертинки)
- 4 середні моркви (почистити, крупно нарізати)
- 4 стебла селери (нарізати великими кільцями)
- 2 головки часнику (розрізати уздовж навпіл)
- 1 ч. л. чорного перцю горошком
- ½ невеликого пучка кропу
- 200 гр. макаронів діталіні (або будь-якого іншого виду макаронних виробів)
- мелений чорний перець
Приготування
Крок 1
Натріть курча сіллю.
Крок 2
Складіть курку, нарізані овочі, 1 ч. л. чорного перцю горошком і 2 гілочки кропу у велику каструлю. Залийте 14 склянками холодної води і доведіть до кипіння на середньому або сильному вогні. Готуйте, зменшуючи вогонь по мірі необхідності, щоб підтримувати кипіння 40-45 хвилин, періодично знімаючи піну.
Крок 3
Щипцями обережно вийміть курку з каструлі і перекладіть на обробну дошку. Дайте охолонути. Потім відокремте м’ясо від кісток і шкіри і подрібніть руками.
Крок 4
Завантажте подрібнене м’ясо назад в каструлю з бульйоном. Доведіть бульйон до кипіння на середньому або сильному вогні. Додайте макарони і перемішайте один раз. Варіть 5 хвилин.
Крок 5
Зніміть каструлю з вогню. Додайте кріп. Посоліть і поперчіть за смаком.
Шаг6
Розлийте суп по тарілках, побризкайте олією Provence herbs і посипте зверху ще перцем.
Тайський суп Лакса
Інгредієнти
ПАСТА ЛАКСА
- 3 сушених червоних перця чилі (розрізати навпіл)
- 3 см. імбиру (почистити і тонко нарізати)
- 4 зубчики часнику (почистити)
- 3 середніх цибулі шалот (нарізати)
- 3 стебла лемонграсу (видалити жорсткі зовнішні шари, дрібно натерти)
- ¼ склянки соняшникової олії Oil Style
- соняшникова олія в спреї Fragrant curry (Запашний Каррі)
- 4 ч. л. пасти з тайських креветок
- 1 ст. л. меленого коріандру
- 2 ч. л. каррі
- 1 ч. л. меленого кмину
СУП
- ¼ склянки соняшникової олії Pro Style
- 2 банки кокосового молока
- 3 склянки курячого бульйону
- сир тофу (за бажанням)
- 4 курячі стегенця
- 200 гр. широкої рисової локшини
- 2 ч. л. цукру
- сіль
- 4 яйця, (варити 3 хв. та розрізати навпіл)
- 2 середніх огірка (нарізати тонкою соломкою)
- паростки квасолі, листя м’яти і часточки лайма (для подачі)
Приготування
ПАСТА ЛАКСА
Крок 1
Помістіть сушений перець чилі в невелику жароміцну миску, залийте окропом і дайте йому настоятися, поки він не стане м’яким, 12-15 хвилин. Злийте воду і відкладіть в сторону.
Крок 2
Тим часом розігрійте велику сковороду на середньому вогні і побризкайте тонким шаром олії Fragrant curry. Готуйте імбир і часник, час від часу помішуючи, поки часник не стане м’яким, 6-8 хвилин.
Крок 3
Складіть в блендер замочений перець чилі, цибулю-шалот, лемонграсс, олію Oil Style, пасту з креветок, коріандр, порошок каррі, кмин, імбир та часник і збийте до отримання однорідного пюре (нічого страшного, якщо залишиться кілька шматочків чилі).
Суп
Крок 4
Нагрійте олію Pro Style у великій каструлі на середньому вогні. Викладіть пасту Лакса і готуйте часто помішуючи, приблизно 2 хвилини, поки паста не потемніє і не почне ковзати по каструлі при перемішуванні. Додайте половину кокосового молока і варіть, помішуючи (4-6 хв). Додайте бульйон, тофу (якщо використовуєте) і кокосове молоко, що залишилося. Доведіть до кипіння, додайте курку. Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні 20-25 хвилин. Перекладіть курку в тарілку і дайте охолонути, потім подрібніть м’ясо.
Крок 5
Тим часом приготуйте локшину відповідно до інструкцій на упаковці.
Крок 6
Додайте в суп подрібнене м’ясо курки, цукор і посоліть. Розлийте суп по тарілках, додайте локшину, викладіть яйця і огірки. Подавайте прикрасивши паростками квасолі, листям м’яти і часточками лайма.
Грецький суп c лимонним соком, Різоні і кропом
Інгредієнти
- 1 ст. л. соняшникової олії в спреї Provence herbs (Прованські трави)
- 1 середня цибуля-порей, тільки білі і блідо-зелені частини (порізати дрібними півкільцями)
- 1 стебло селери (порізати тонкими кільцями)
- 4 курячих стегна
- 6 склянки курячого бульйону слабосоленого
- сіль, мелений перець
- 1/2 склянки пасти Різоні
- 1/4 склянки нарізаного свіжого кропу
- половинки лимона (для подачі)
Приготування
Крок 1
Нагрійте олію Provence herbs у великій важкій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю-порей, селеру і готуйте, часто помішуючи, 5-8 хвилин, поки овочі не стануть м’якими. Додайте курку і бульйон, посоліть, поперчіть. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин. Перекладіть курку в тарілку, дайте їй охолонути і потім наріжте невеликими шматочками.
Крок 2
Тим часом знову доведіть до кипіння бульйон. Додайте Різоні і варіть 8 хвилин до стану al dente.
Крок 3
Зніміть каструлю з вогню, додайте курку і кріп. Подавайте з половинками лимона, так щоб їх можна було вичавити.
Курячий суп з куркумою і пікантним імбиром
Інгредієнти
- 5 курячих стегон
- 2 середніх цибулі, неочищених (порізати на четвертинки)
- 2 головки часнику, розрізані вздовж навпіл
- корінь імбиру – приблизно 10 см (добре помити і тонко нарізати)
- 3 сушених лаврових листки
- 1 ст. л. меленої куркуми
- 2 ч. л. чорного перцю
- 2 ч. л. насіння коріандру
- сіль
- 4 середніх моркви, очистити, нарізати шматочками товщиною 0,5 см. по діагоналі
- 200 гр. сушеної локшини удон (або будь-якої іншої широкої локшини)
- соняшникова олія в спреї Fragrant curry (Запашний Каррі)
Приготування
Крок 1
Покладіть у велику каструлю курку, цибулю, часник, імбир, лавровий лист, куркуму, перець горошком, насіння коріандру і кілька щіпок солі. Залийте холодною водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 30-35 хвилин. Перекладіть курку в тарілку і дайте трохи охолонути, в той час як бульйон продовжує варитися. Відокремте м’ясо від кісток і шкіри і наріжте невеликими шматочками, відкладіть.
Крок 2
Перелийте бульйон у велику каструлю, викинувши тверді інгредієнти. Додайте моркву, доведіть до кипіння і варіть, поки морква не стане м’якою. Додайте подрібнене куряче м’ясо, при необхідності посоліть бульйон.
Крок 3
Тим часом зваріть локшину у великій каструлі в киплячій підсоленій воді, періодично помішуючи, до стану al dente.
Крок 4
Розкладіть локшину по тарілках і залийте бульйоном. Зверху суп посипте зеленою цибулею і збризніть олією Fragrant curry.
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію