Вершковий Київський 72,5 %
Переваги
Склад
Харчова та енергетична цінність на 100 г
Фасування і зберігання
- виробляється за новітніми технологіями, зберігаючи свої кращі традиції і рецептури з 1949 року
- на основі добірної соняшникової олії глибокого очищення
- містить натуральні Омега-6 і Омега-9, які допомагають підтримувати нормальний рівень холестерину
- містить вітамін Е, відомий своїми антиоксидантними властивостями, і бета-каротин (провітамін А), корисний для зору і здоров’я шкіри
- без ГМО
- універсальний у своєму застосуванні – підходить для випічки, смаження, тушкування та бутербродів
- надає ніжний смак пряженого молока готовим продуктам
- призначений для використання як в домашній кухні, так і в сегменті HoReCa
- вага пачок підібрана спеціально для кулінарів
- жири рослинні частково гідрогенізовані рафіновані дезодоровані
- олія соняшникова рафінована дезодорована
- вода питна
- масло вершкове (1,0 %)
- цукор
- молоко сухе знежирене
- емульгатори: моногліцериди, лецитин соєвий
- сіль кухонна харчова
- консервант сорбат калію
- регулятор кислотності кислота лимонна
- ароматизатор «Пряжене молоко»
- барвник бета-каротин
- заквасочна культура
Поживна (харчова) цінність:
- Жири – 72,5 г (з них насичені – 15,3-20,6 г; без ТІЖК* – 28,3-38,8 г)
- Вуглеводи – 1,0 г (з них цукру – 0,8 г)
- Білки – 0,1 г
- Сіль – 0,8 г
Енергетична цінність (калорійність) – 2757 кДж (659 ккал).
*ТІЖК – транс-ізомери жирних кислот.
Формат упаковки:
- брусок, загорнутий в кашировану фольгу – 200 г (в коробі 48 шт); 450 г (в коробі 24 шт); 850 г (в коробі 18 шт)
- моноліт – 20 кг
Термін придатності:
- від -20 °С до -10 °С вкл. – 220 діб для фольги; 280 діб для моноліту
- від -10 °С до 0 °С вкл. – 190 діб для фольги; 250 діб для моноліту
- від 0 °С до +5 °С вкл. – 160 діб для фольги; 210 діб для моноліту
- від +5 °С до +10 °С вкл. – 120 діб для фольги; 160 діб для моноліту
- від +10 °С до +15 °С вкл. – 90 діб для фольги; 120 діб для моноліту
Зберігати в сухих, чистих складських приміщеннях або в холодильниках за відносної вологості не більше 80 % з постійною циркуляцією повітря: за температури від -20 °С до +15 °С включно.
Недопустиме зберігання маргарину разом з продуктами, які мають різкий специфічний запах.
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію