Тартар стиль
- виробляється на основі екологічно чистих рослинних олій
- містить натуральні Омега-6 і Омега-9, які допомагає підтримувати нормальний рівень холестерину
- містить вітамін Е, відомий своїми антиоксидантними властивостями, і бета-каротин (провітамін А), корисний для зору і здоров’я шкіри
- без ГМО
- ідеально підходить як для домашньої кухні і пікніків, так і для сегменту HoReCa
- виробництво здійснюється за новітніми технологіями під вакуумом
Вода питна; олія соняшникова рафінована дезодорована; наповнювач «Огіркова приправа» (10 %) (огірки мариновані (4,2 %), цукор, цибуля сушена, загущувач – крохмаль модифікований, петрушка сушена, сіль кухонна, барвник куркумін); цукор; крохмалі модифіковані; регулятори кислотності: оцет яблучний, кислота оцтова, кислота молочна; сіль кухонна; суміш комплексна стабілізаційна (стабілізатори: гуарова камідь, ксантанова камідь); порошок яєчного жовтка; консервант сорбінова кислота; ароматизатори «Гірчиця», «Кріп»; антиоксидант Е 385; барвник бета-каротин.
- енергетична цінність – 1272 кДж/kJ (304 ккал/kcal)
- жири – 30 г/g (з них насичені – 3,8 г/g)
- вуглеводи – 8,7 г/g (з них цукри – 5,7 г/g)
- білки – 0,1 г/g
- сіль – 1,2 г/g
Формат упаковки:
- дой-пак з гвинтовим ковпачком – 180 г (у коробі 20 шт.)
- відро полімерне – 4,5 кг
Зберігайте соус за температури від 0 °C до +24 °C та відносній вологості не більше 75 %, з постійною циркуляцією повітря. Не дозволено зберігати соус на прямому сонячному світлі та разом із продуктами, які мають різкий специфічний запах.
Після розкриття упаковки соус рекомендовано зберігати не більше 15 діб за температури від 0 °С до +11 °С.
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію