Newrich С 4 олія кулінарна високоолеїнова
Переваги
Склад
Харчова та енергетична цінність на 100 г
Фасування і зберігання
- за жирнокислотним складом ідентична оливковій олії
- не містить ГМО, трансжири та канцерогени
- вживання високоолеїнової олії знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, покращує загальний тонус організму
- не димить і не піниться, має відмінну стійкість до окислення
- економічна у використанні
- зберігає природний смак і корисні властивості продуктів в процесі приготування
- підходить як для домашньої кухні, так і для сегмента HoReCa
Олія високоолеїнова соняшникова рафінована дезодорована виморожена; антиоксидант (Е 320, Е 321); піногасник (Е 900).
- енергетична цінність – 3753 кДж (897 ккал)
- жири – 99,7 г (з них насичені – 10,8 г)
- вуглеводи – 0,0 г
- білки – 0,0 г
- сіль – 0,0 г
Формат упаковки:
- ПЕТ пляшка – 4,9 л; 9,8 л
- bag-in-box – 21,7 л
Зберігати в закритих затемнених приміщеннях при температурі +8 °С до +20 °С. Після відкриття упаковки олію кулінарну рекомендується зберігати при температурі від +18 °С до +25 °С в межах загального терміну придатності не більше 30 діб.
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію