Провансаль стиль 67 %
Переваги
Склад
Харчова та енергетична цінність на 100 г
Фасування і зберігання
- виробництво здійснюється на сучасному високотехнологічному обладнанні під вакуумом
- виробляється на основі соняшникової олії глибокого очищення
- без ГМО
- містить натуральні Омега-6 і Омега-9, які допомагають підтримувати нормальний рівень холестерину
- містить вітамін Е, відомий своїми антиоксидантними властивостями, і бета-каротин (провітамін А), корисний для зору і здоров’я шкіри
- має в міру густу консистенцію, не розтікається
- підходить як для домашньої кухні і пікніків, так і для сегменту HoReCa
Олія соняшникова рафінована дезодорована; вода питна; цукор; порошок яєчного жовтка; сіль кухонна; регулятори кислотності: кислота оцтова, кислота молочна; консервант сорбат калію; ароматизатори: «Гірчиця», «Яйце»; суміш комплексна стабілізаційна (стабілізатори: гуарова камідь, ксантанова камідь); барвник бета-каротин; антиоксидант Е 385.
- енергетична цінність – 2582 кДж/kJ (617 ккал/kcal)
- жири – 67 г/g (з них насичені – 8,5 г/g)
- вуглеводи – 2,6 г/g (з них цукри – 2,6 г/g)
- білки – 0,5 г/g
- сіль – 0,8 г/g
Формат упаковки:
- дой-пак без штуцера – 150 г (у коробі 20 шт)
- дой-пак зі штуцером– 295 г (у коробі 20 шт)
- філ-пак – 350 г (у коробі 24 шт)
- п/е відро – 4,5 кг
- п/е відро – 9,2 кг
- bag-in-box – 20 кг
Зберігайте майонез за температури від 0 °C до +24 °C та відносній вологості не більше 75 %, з постійною циркуляцією повітря. Не дозволено зберігати майонез на прямому сонячному світлі та разом із продуктами, які мають різкий специфічний запах.
Після розкриття упаковки майонез рекомендовано зберігати не більше 15 діб за температури від 0 °С до +11 °С.
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію