Соус Cheese Style 50%
Переваги
Склад
Харчова та енергетична цінність на 100 г
Фасування і зберігання
- виробляється на основі екологічно чистих рослинних олій;
- без ГМО;
- містить натуральні Омега-6 і Омега-9, які допомагають підтримувати нормальний рівень холестерину;
- містить вітамін Е, відомий своїми антиоксидантними властивостями, і бета-каротин (провітамін А), корисний для зору і здоров’я шкіри;
- підходить як для домашньої кухні і пікніків, так і для сегменту HoReCa;
- можна використовувати як готовий соус, основу для маринаду і для запікання.
- олії соняшникова та/або соєва рафіновані дезодоровані у змінних пропорціях;
- вода питна;
- цукор;
- продукт сирний сухий (1%) (сир твердий, суха молочна сироватка, триполіфосфат натрію);
- порошок яєчного жовтка;
- сіль кухонна харчова;
- крохмалі модифіковані;
- регулятори кислотності: кислота оцтова, кислота молочна;
- суміш комплексна стабілізаційна (стабілізатори: гуарова камідь, ксантанова камідь);
- консервант сорбат калію;
- ароматизатори: «Гірчиця», «Сир Чеддер», «Яйце»;
- барвники: куркумін, бета-каротин;
- антиоксидант Е 385.
Поживна (харчова) цінність:
- жири – 50,0 г (з них насичені – 4,18-8,50 г);
- вуглеводи – 3,6 г (з них цукру – 2,2 г);
- білки – 0,7 г;
- сіль – 1,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) – 1962 кДж (462 ккал).
Формат упаковки: дой-пак – 180 гр (у коробі 16 шт.).
Термін придатності: від 0 °С до +24 °С вкл. – 120 діб.
Зберігати в сухих, чистих складських приміщеннях або в холодильниках при відносній вологості не більше 75% з постійною циркуляцією повітря: при температурі від 0 °С до +24 °С включно.
Неприпустимо зберігання разом з продуктами, які мають різкий специфічний запах.
Після розкриття упаковки майонезний соус рекомендовано зберігати не більше 15 діб за температури від 0 °С до +11 °С.
Слухаємо Вас
Я б хотіл(а)
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію